Parhaat aktiviteetit Balilla


Balilla on lukuisia eri aktivittetteja. Balilla voi mm. harrastaa joogaa, sukellusta, snorkailua, surffausta ja liitovarjoilua, pyöräillä riisiterassien lomassa, patikoida  tulivuorelle tai kokeilla koskenlaskua. 

Patikointi tulivuorelle ja koskenlasku 
Uudet kotisivumme

Auringonnousu Mount Batur tulivuorella


Mount Batur auringonnousu 













Retkelle lähdetään keskiyön jälkeen ja aamun hämärässä kavutaan jyrkkää tulivuoren rinnettä. Huipulla käy viileä tuuli, joten on hyvä ottaa lämmintä vaatetta mukaan. Ylhäällä myydään kuumaa juotavaa. Minä kävin ensimmäisellä Balin lomallani Mount Batur tulivuorella katsomassa auringonnousun ja se on Balin kauneimpia paikkoja aamun sarastaessa. Muutama apina asusteli huipulla, joiden touhuja oli hauska seurata. Aurinko alkoi pian lämmittää ja alas tullessa sai levittää aurinkorasvaa hikipisarat otsalla.


Toinen loistava aktiviteetti Balilla on koskenlasku eli White water rafting. Monet kokeilevat koskenlaskua Ubudin suunnalla, mutta me suosittelemme pohjoisempaa koskea, jossa virtaus on parempi. Tämä adrenaliinipommi sopii kaikentasoisille, uteliaisuus ja rohkeus riittää. Joki virtaa viidankon keskellä. Varrella on muutama bambu-silta ja vesiputous. Lopussa odottaa kolmen metrin putous! Retkelle lähdetään aamusta ja koskenlaskun jälkeen syödään lounas ja palataan takaisin hotellille. 


Varaa nyt! Whatsapp +62 896 8133 6047

Koskenlaskuseikkailu

Löydät meidän sivut facebookista nimellä Balitasku. https://m.facebook.com/pg/Balitasku.fi/services/?ref=page_internal&mt_nav=1




Comments

Popular Posts