Lomamatkan suunnittelu Balille

Loman suunnittelu Balilla.

Jokaisella on ja pitääkin olla oma matkustustyyli. Ei ole oikeaa tai parasta tapaa. Teltta on yhtä hyvä kuin viidentähden hotelli. Rannalla makoileminen on yhtä antoisaa kuin vuorelle kiipeäminen. Tärkeintä on oma fiilis. Aina ei tarvitse käydä katsomassa kaikkia matkaoppaassa mainittuja nähtävyyksiä. Joskus voi nauttia, mitä ympärillä sattuu sillä hetkellä olemaan.


Rock Bar, Bali  https://www.ayana.com/bali

Tästä syystä koen haasteelliseksi suositella Balin parhaita antimia, koska luonnollisesti ihmiset pitävät eri asioista. Paikallinen tori on mielenkiintoinen ja upea kokemus, samoin ensiluokkainen ”Rock Bar” jyrkänteellä. Balilta voi vuokrata esimerkiksi pariksi yöksi huvilan ja loppuajan voi viettää hostellissa ja tavata muita travellaajia. Voimme myös kutsua sinut vierailemaan/yöpymään paikalliseen kotiin. Bali on äärimmäisen monipuolinen saari eivätkä vaihtoehdot lopu.

Kerro meille, mikä on tärkeää sinulle matkailijana? Minkälainen lomailija olet? Kiinnostavatko kädentaidot, ruoka tai rannat?  Haluatko kiertää saaren ympäri? Suunnitellaan lomasi toiveidesi pohjalta. 

Ota yhteyttä: 
Whatsapp +62 896-8133-6047
balitasku@gmail.com

Comments

  1. Mielenkiintoisia matkakohteita sinulla! Itsekin olen monesti matkustanut paikkoihin jotka eivät ole välttämättä kaikkein suosituimpia matkakohteita, mutta toisaalta ne voivat olla niitä mielenkiintoisimpia.
    Kiitos kun osallistuit Viikon Kuva Maailmalta - Link Up Partyyn!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts