Extreme-keinu Mundukissa




Munduk ei ole vielä täynnä turisteja.

Munduk on yksi minun suosikki paikoistani Balilla ja haluaisin tulevaisuudessa muuttaa sinne pois Denpasarin hälinästä. Palveluita siellä on vähemmän, mutta hulppeat maisemat korvatkoon sen. Täällä Balilla on niin kuuma, että kaipaan Mundukin vuoristoon vilvoittelemaan. 



Kävin Mundukissa viikonloppuna perheeni kanssa, mutta tällä kertaa vain päiväreissulla. Menimme kokeilemeen extreme-keinua. Se oli erittäin kiva! Mundukin keinussa ei tarvinnut odottaa vuoroa, toisin kuin Ubudin lähettyvillä olevissa keinuissa jono saattaa olla pari tuntia. Rinteellä on myös vesiputous ja linnunpesiä, joissa voi ottaa hauskoja kuvia. Suosittelen lämpimästi! 



Me teemme Mundukiin päiväretkiä hintaan 50 € per auto. Jos on aikaa, niin suosittelen viettämään Mundukissa ainakin yhden yön, koska siellä vain on niin rauhallista ja kaunista! Munduk ei ole vielä matkailijoiden valloittama, mutta sieltä löytyy yhtä ihania majapaikkoja kuin esimerkiksi Ubudista. Aiemmin vietimme muutaman päivän Mundukissa ja  ”mökki” kauniilla rinteellä maksoi 30 euroa, infinity uima-altaalla.

Samalla reissulla voi käydä myös kuuluisalla Ulun Danu Bratan temppelillä, jonne ajaa 2-3 tuntia Denpasarista.





     ­






Comments

Popular Posts