Kolme uniikkia päiväretkeä Balilla

Järjestämme päiväretkiä ympäri Balia. Hinta alkaen 40€ /auto, riippuen kuinka kauas ajellaan. Retkeen kuuluu yksityinen kuljettaja ja auto, bensakulut sekä parkkimaksut. Lounas tai mahdolliset sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan. Nähtävyyksille liput ovat parin euron luokkaa.


suositukset:


1. Secret Beach, rauhallisia rantoja 40 €

Balilla on enää harvoja rantoja, jotka eivät ole aurinkotuoleja täynnä. Muutama autiompi ranta löytyy etelästä, mutta nämä ovat riippuvaisia luonnosta ja säästä. Jos esimerkiksi merivesi on korkealla, koko ranta katoaa näkyvistä. Vesi saattaa myös olla niin matalalla, että uiminen ei onnistu. Jos olosuhteet ovat kohdallaan, ranta on täydellinen - oma rauha meren rannalla.

Jos maltat lähteä rannalta, siirrymme katsomaan upeaa Uluwatun temppeliä kallion päällä. 

Päivän päätteeksi suosittelemme Seafood- kynttiläillallista Jimbaranin rannalla. Ravintolasta saa parhaimpia herkkuja; rapuja, simpukoita, mustekalaa... 



Kuva: Juha Haarala, Instagram @juhamies


2. Ulun danu beratan - Temppeli ja Extreme- Keinu 50 €

Ulun Danu Beratan - temppelille ajaa 2-3 tuntia Denpasarista. Tämä on ainutlaatuinen temppeli Balilla. 

Matka jatkuu Extreme-keinulle. Jos rohkeus riittää niin tätä huikeaa keinua ei kannata jättää väliin! Rinteellä on myös hauskoja valokuvauskohteita sekä vesiputous niille jotka eivät halua kokeilla keinua. 

Paluumatkalla pysähdytään paikallisille torille shoppailemaan.



Penglipuran kylä


3. Kuning Vesiputous ja Penglipuran kylä 
60 €

Kuning eli keltainen vesiputous on ainutkertainen, josta saa nauttia rauhassa. Kuning vesiputouksella harvempi käy, koska sinne on pitkä matka, eivätkä kaikki paikalliset tunne paikkaa. 

Samalla retkellä käydään Penglipuran kylässä, jossa voit tutustua balilaiseen kulttuuriin; katsella perinteisiä rakennuksia ja käsitöitä sekä maistaa erilaisia ruokia. 

Paluumatkalla pysähdytään kahviplantaasille maistelemaan balilaista kahvia ja teetä.


Balilla riittää upeita paikkoja. Kysy meiltä lisää suosituksia ja kerro toiveistasi niin suunnittelemme sinulle mieleisen päiväretken. Whatsapp +6289621336047 tai balitasku@gmail.com




Comments

Popular Posts